Newark Delad Flygtaxi

Newark Delad Flygtaxi

Pris från 205 kr

Går resan till New York och Newark Airport? Slipp krångel med kollektivtrafik och långa taxiköer – välj istället vår kostnadseffektiva transfer i delad flygtaxi! 

Höjdpunkter:
- Enkel och bekymmersfri flygplatstransfer
- Spara pengar genom att dela en minibuss med andra
- Körningar 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan
- I priset ingår dricks, vägtullar och skatter

Smidigt med förbokad flygtaxi
Oavsett om du reser ensam, med familjen eller i en stor grupp, kommer våra erfarna yrkesförare säkerställa din resa mellan flygplatsen och ditt hotell på Manhattan. 

Här kan du beställa bekväm transfer i delad flygtaxi / minibuss mellan Newark Airport och ditt hotell på Manhattan. GO Airlink Shuttle erbjuder transfer, både till och från ditt hotell och Newark Airport i New Jersey.

Du behöver inte ange flyguppgifter och ankomsttid när du bokar, det är bara att anmäla sig vid Ground Transportation Desk i ankomsthallen och du blir hänvisad till första tillgänliga flygtaxi/minibuss. 

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den på resan.

Hur fungerar det på flygplatsen?
När du har hämtat ditt bagage kontaktar du Ground Transportation Desk i ankomsthallen och visar upp din e-biljett. Här får du all nödvändig information om din transport mellan flygplatsen och din destination i New York City med en av Go Airlinks minibussar.

Hur bokar jag en returresa?
Om du vill boka Newark Delad Flygtaxi TUR och RETUR, måste du göra två separata beställningar: En från flygplatsen till hotellet och en från ditt hotell till flygplatsen. Varje bokning behöver sitt eget bokningsnummer.

Jag har bokat en returtransfer, hur fungerar det?
Har du bokat returbiljett från Manhattan tillbaka till flygplatsen, ordnar du enkelt din returresa genom att ringa vår agent, 2-3 dagar innan din hemresedag (telefonnummer står tydligt på din e-biljett).

Till vilka adresser kan jag åka?
Delad Flygtaxi kör dig till valfri adress på Manhattan mellan Battery Park och 125th Street. Hotell eller privat adress går bra.

Hur mycket bagage kan jag ta med mig?
Tillåtet bagage är en resväska/per person samt ett litet handbagage/per person. 

Vad ingår i priset?
I priset ingår dricks samt avgifter för vägtullar och skatter.

Finns det barnbiljetter?
Nej, priset är detsamma för barn som för vuxna.

Viktig information:
Newark Delad Flygtaxi gäller endast med minibussar tydligt märkta GO AIRLINK NYC.

Fantastiskt 4.3

4.3 Betyg från 4 kundrecensioner
Newark delad flygtaxi

Ett superbra och billigt alternativ att ta sig från och till flygplatsen, rekommenderas starkt!

Michaela, Karlskoga
FRE, 13 MAJ 2016
4.3
Enkelt sätt att åka

Ett enkelt och smidigt sätt att ta sig från flygplatsen till hotellet. Enda nackdelen var att det var långt att hämta upp det sista paret då vi skulle åka hem. Smidigt att boka och betala hemma.

Carina, Sidensjö
ONS, 19 AUG 2015
4.3
Billig transport

Mycket prisvärd transport, en tredjedel av taxipriset. Nackdelen är att det tar lite längre tid då de lämnar på flera adresser, men i gengäld så får man sight seeing av Manhattan.

Owe, Örebro
ONS, 29 JUL 2015
4.3
resa

De kör runt i galen trafik skönt att man inte behöver köra. Kan ses som lite otrevliga då de verkar lite stressade växel var lite organiserat när jag skulle ringa och boka upphämtning de hittade inte min bokning utan frågande om jag var någon annan och helt plötsligt fick jag bekräftelse nummer. Så kände att jag behövde ringa igen och dubbel kolla upphämtning.

Veronica, Stockholm
MÅN, 13 JUL 2015
4.3

Info

Newark Delad Flygtaxi
VID ANKOMST TILL EWR:
Gå till Ground Transportation Desk i ankomsthallen!
Här får du all nödvändig information om din transfer mellan flygplatsen och din adress på Manhattan, med en av GO Airlink NYC's minibussar.

VID RETURRESA TILL EWR:
Du ordnar enkelt din returresa genom att ringa vår agent, 2-3 dagar innan din hemresedag (telefonnummer står tydligt på din pdf-voucher/e-biljett).

Newark Delad Flygtaxi
Öppettider
24 timmar per dag, 7 dagar i veckan alla 365 dagar på året.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Se karta över Manhattan från Battery Park till 125th Street här:

Se på en karta

Svenska
TransferExperten.se


Till kundvagnen