Ciampino Privat Flygtaxi

Ciampino Privat Flygtaxi

Pris från 780 kr

På väg till Italien och Roms flygplats Ciampino? Slipp krångel med kollektivtrafik eller att hitta en ledig taxi – välj istället vår kostnadseffektiva privata flygtaxi! Din chaufför möter dig på Roms Ciampino Airport och kör dig smidigt och säkert till ditt hotell i Rom.

Höjdpunkter:
- Bekväm transfer i privat flygtaxi
- Upphämtning dygnet runt, 7 dagar i veckan
- Till / från hotell i centrum
- I priset ingår dricks, vägtullar och skatter
- Priserna avser per bil - inte per person

Smidig och bekväm flygplatstransfer
Förboka din pålitliga flygplatstransfer med privat flygtaxi mellan flygplatsen Ciampino och ditt hotell i Rom. Din chaufför möter upp dig på flygplatsen och ser till att resan till hotellet blir bekväm och säker. Det är bara att luta sig tillbaka och njuta av färden.

Det går självklart bra att boka privat flygtaxi i omvänd riktning, från ditt hotell i Rom till Ciampino Airport. Då blir du upphämtad i lobbyn på hotellet vid överenskommen tid.

Hur bokar jag privat flygtaxi?
Följ bara bokningsstegen. Innan du är klar med din bokning blir du ombedd att förse oss med passagerarnamn, ankomst/avresedatum, flyginformation och ditt hotell (inklusive adress och telefonnummer).

Hur bokar jag en returresa med privat flygtaxi?
Om du vill beställa tur- och returtransfer mellan flygplatsen och ditt hotell i Rom, måste du göra två separata bokningar, med separate bokningsnummer; en från flygplatsen till hotellet och en från hotellet till flygplatsen.

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den på resan.

Jag har bokat en returtransfer, hur fungerar det?
Om du har bokat privat flygtaxi från Rom till flygplatsen, ringer du bara vår flygplatsagent två-tre dagar innan avresan, för att komma överens om tid för upphämtning vid hotellet. Telefonnumret står på din e-biljett.

Hur mycket bagage kan jag ta med mig?
Tillåtet bagage är en vanlig resväska och ett handbagage per person.

Vad ingår i priset?
I priset ingår dricks, vägtullar och skatter.

Priserna här på sidan avser per BIL, inte per person!

Fantastiskt 5.0

5.0 Betyg från 1 kundrecensioner
Poäng 5 av 5.

Tryggt att veta att när jag kom fram till Rom ca halv elva på kvällen, fanns en förbokad taxitransfer i mitt namn betald och klar. Och att veta att på avresedagen direkt efter frukost stod en bil och väntade för transport till flygplatsen, även den betald hemifrån. Allt fungerade väldigt bra i båda riktningarna. All information i bekräftelser och vouchers var väldigt tydlig och bra.Detta kommer jag att nyttja fler gånger till de resmål jag kan!

Gertrud
MÅN, 18 MAJ 2015
5.0

Info

Ciampino Privat Flygtaxi
Priserna på denna sida avser per bil - inte per person.

Ciampino Privat Flygtaxi
Öppettider
24 timmar per dag, 7 dagar i veckan alla 365 dagar på året.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Se var Ciampino Airport ligger i Rom.

Se på en karta

Svenska
TransferExperten.se


Till kundvagnen