Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Transfer till och från flygplatsen

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Transfer & resekort

Våra kunder säger

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!

Gatwick Express

4.4 (2380)
Från kr 249

Välkommen ombord på snabbtåget Gatwick Express, som på bara 35 minuter tar dig mellan Gatwick Airport och Victoria Station i London! 

Höjdpunkter

- E-biljetter direkt till din inkorg, bara att skriva ut & visa upp
- Slipp köerna vid biljettautomaten på stationen
- Enkelbiljett (single) eller tur- och returbiljett (return). 
- Barn under 5 år reser ALLTID gratis i vuxet sällskap

Vad kan jag förvänta mig?

Gatwick Express tar dig mellan Gatwick Airport och Victoria Station i London på bara 35 minuter!

Från Victoria Station i London kan du enkelt och smidigt åka vidare med tunnelbana (the tube), buss eller taxi till din slutdestination. Victoria Station ligger mycket centralt, strax söder om Buckingham Palace och Hyde Park. 

Hur fungerar det?

Hur bokar jag mina biljetter? 
Välj det datum du kommer att använda tågbiljetten på och tryck på "SÖK" för att komma till prislistan. Om du bokar tur- och returbiljetter (Return), är returresan öppen och giltig inom 28 dagar från utresedatumet. Du behöver alltså INTE fylla i datum för returresan. Notera! Köpta tågbiljetter går inte att ändra eller avboka! 

Hur får jag mina biljetter? 
En bokningsbekräftelse/kvittens skickas automatiskt till din e-postadress när du har avslutat din bokning och din betalning är godkänd. E-biljetten finns bifogad som ett pdf dokument, det är bara att skriva ut det och visa upp på tåget.Hur fungerar en enkelbiljett (single)? 
Enkelbiljetten (single/one way) gäller i valfri riktning, antingen från flygplatsen till London eller från London till flygplatsen. Hur fungerar en tur- och returbiljett (return)? 
Utresan gäller valt datum och hemresan är öppen (odaterad) och gäller för resa inom 28 dagar från utresan. Hur använder jag min e-biljett? 
Skriv ut e-biljetten som skickas till din inkorg. E-biljetten visar du för personalen vid tåget eller scannar i en läsare. Om du har bokat tur- och returbiljett (Return) sparar du samma dokument till hemresan. Viktig information

- Observera: underhålls- och spårarbeten utförs kontinuerligt på alla linjer från Gatwick, och det förekommer datum helt utan service på Gatwick Express, då dessa tåg inte kör alls. Minskat antal avgångar per timme eller inställda avgångar kan förekomma, främst under kvällar och ibland helger eller i semesterperioder. Se till att kontrollera aktuell tågtidtabell innan du bokar, eftersom inga återbetalningar kan utfärdas för tågbiljetter. 
- Om du redan har köpt en biljett till ett datum utan service, kan du använda dina biljetter på Southern eller Thameslink-tågen. Kolla upp avgångar och vilka stationer tåget sannar vid innan avresa. 
- Det är kundens ansvar att kontrollera aktuell tågtidtabell inför resan, speciellt för flyg som landar eller lyfter tidigt på morgonen eller sent på kvällen. 
- Om ditt flyg landar sent eller om Gatwick Express inte kör det datum du ankommer, kan du boka biljetter till Gatwick Thameslink här. 
 

Personal finns alltid på stationerna för att hjälpa till, så du kan alltid vända dig till dem om du har några frågor. 
 
 

Biljettkategorier

Vuxen (16+)
Barn/ungdom (5-15)
Barn (0-4): gratis

Max 4 barn per betalande vuxen

Boka nu

Bästsäljare

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Vägbeskrivning

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!