LaGuardia Privat Flygtaxi

LaGuardia Privat Flygtaxi

Pris från 1004 kr

På väg till New York och LaGuardia Airport? Boka privat flygtaxi här!  Slipp allt krångel med kollektivtrafik eller försöken med att hejda en taxi – välj istället vår kostnadseffektiva privata flygtaxi! Din förare möter dig på LaGuardia Airport och kör dig smidigt och säkert till ditt hotell på Manhattan.

Höjdpunkter:
- Enkel och bekymmersfri flygplatstransfer
- Boka privat flygtaxi och res bekvämt
- Körningar 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan
- Pris inklusive dricks*, vägtullar och skatter

Åk bekvämt i egen flygtaxi
Oavsett om du reser ensam, med familjen eller i grupp, kommer våra erfarna yrkesförare se till att du ankommer snabbt och säkert till ditt hotell i New York. 

Det är enkelt, smidigt och smart att förboka online – boka din egen privata, lyxiga flygtaxi med MySedan i New York här! Chauffören möter upp vid flygplatsen och kör dig smidigt och säkert till din adress på Manhattan. 


Priserna här på sidan avser per BIL.

Hur bokar jag min transfer?
Följ bara bokningsstegen. Innan du är klar med din bokning blir du ombedd att förse oss med passagerarnamn, ankomst-/avresedatum, flyginformation och hotell uppgifter (inklusive adress och telefonnummer), så att vi kan ordna din transfer.

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är bekräftad av MySedan (inom 48 timmar) skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den på resan.

Hur fungerar det på flygplatsen?
När du har hämtat ditt bagage kontaktar du Ground Transportation Desk i ankomsthallen och visar upp din e-biljett. Här får du all nödvändig information om din transport mellan flygplatsen och din destination i New York City med en av MySedans bilar.

Hur bokar jag en returresa?
Om du vill boka Privat Flygtaxi TUR och RETUR, måste du göra två separata beställningar: En från flygplatsen till hotellet och en från ditt hotell till flygplatsen. Varje bokning behöver sitt eget bokningsnummer.

Jag har bokat en returtransfer, hur fungerar det?
Har du bokat returbiljett från Manhattan tillbaka till flygplatsen, ordnar du enkelt din returresa genom att ringa vår agent, 2-3 dagar innan din hemresedag (telefonnummer står tydligt på din e-biljett).

Vilken sorts bil ska jag boka?
Det beror på hur många personer ni är. Du kan välja mellan en sedan om ni är mellan 1-3 personer, en suv om ni är 4-6 personer och en minivan om ni är mellan 7-10 personer.

Till vilka adresser kan jag åka?
Privat Flygtaxi kör dig till valfri adress på Manhattan mellan Battery Park och 125th Street. Hotell eller privat adress går bra.

Hur mycket bagage kan jag ta med mig?
Tillåtet bagage är en resväska/per person samt ett litet handbagage/per person. 

Vad ingår i priset?
I priset ingår dricks samt avgifter för vägtullar och skatter.
* Vill ni ge extra dricks till föraren är det alltid uppskattat!

Viktig information:

Priserna här på sidan avser per BIL, inte per person!

Info

LaGuardia Privat Flygtaxi
Priserna på denna sida avser per bil - inte per person.

LaGuardia Privat Flygtaxi
Öppettider
24 timmar per dag, 7 dagar i veckan alla 365 dagar på året.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Se karta över Manhattan från Battery Park till 125th Street här:

Se på en karta

Svenska
TransferExperten.se


Till kundvagnen